ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аваков закликав протестувальників припинити блокування NewsOne

04.12.2017, 10:59

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав протестувальників припинити блокування телеканалу NewsOne у Києві. Про це він написав на сторінці у Twitter, повідомляє Радіо Свобода.

“Блокування NewsOne потрібно припинити”, – написав Аваков.

Також він вказав, що стосовно власника телеканалу народного депутата Євгена Мураєва і “провокацій” Нацполіція ухвалить рішення в межах компетенції.

Як повідомляв ІМІ, 3 грудня у Києві невідомі в балаклавах заблокували в’їзд до офісу телеканалу NewsOne мішками з піском і колючим дротом. Такі дії невідомих телеканал пов’язує з трансляцією ініційованого лідером партії “Рух нових сил” Міхеїлом Саакашвілі маршу за так званий “народний імпічмент” президента України Петра Порошенка.

Раніше у прямому ефірі політичного ток-шоу “Український формат” на телеканалі NewsOne народний депутат Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх “державним переворотом”.

Активісти, які заблокували 3 грудня один з в’їздів в офіс телеканалу NewsOne у Києві, пообіцяли зняти блокаду після виконання низки вимог.

https://twitter.com/AvakovArsen/status/937588115765678080
Liked the article?
Help us be even more cool!