ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аваков закликав СБУ вислати з України ідеолога інформполітики "Інтера" Шувалова

31.08.2016, 11:21

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав СБУ вислати з країни ідеолога інформаційної політики телеканалу “Інтер”, громадянина Росії Ігоря Шувалова. Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє УНІАН.

Він висловив обурення антиукраїнською, антидержавною позицією телеканалу "Інтер". Крім того, він закликав Нацраду з питань телебачення і радіомовлення взятися за Шувалова та “Інтер”.

“Звертаюся до СБУ. Шановні колеги - пауза затягнулася - ваша пряма відповідальність відреагувати на оприлюднені факти! Ідеолог інформаційної політики “Інтера”, громадянин Росії Шувалов повинен бути висланий з країни”, - наголосив Аваков.

Нагадаємо, раніше Арсен Аваков заявляв, що працівники телеканалу “Інтер”, які узгоджували матеріали з керівниками терористів “ДНР” та Кремлем, мали організувати хвилю чорного PR проти кількох українських політиків.

Як повідомляв ІМІ, на початку серпня в інтернет потрапило листування російського журналіста Леоніда Муравйова, який навесні 2015 року намагався влаштуватися на роботу на телеканал “Інтер”, але був видворений з України, зі співробітницею міністерства державної безпеки так званої “ДНР” Тетяною Єгоровою. У листуванні, зокрема, згадується про екс-креативну продюсерку “Подробностей недели” на “Інтері” (продакшн НІС) Марію Столярову, яка через Леоніда Муравйова звітувала про контент новин НІСу перед органами безпеки так званої “ДНР”.

СБУ заявила, що перевірятиме оприлюднене в інтернеті листування співробітниці міністерства державної безпеки так званої “ДНР” Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів.

18 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення попросила Генеральну прокуратуру та Міністерство внутрішніх справ розслідувати оприлюднення у ЗМІ переписки деяких працівників українських телеканалів із представниками так званої “ДНР” та підтвердити чи спростувати інформацію щодо достовірності такого листування.

У лютому 2016 року телеканал “Інтер” потрапив під позапланову перевірку Нацради з питань телебачення і радіомовлення через трансляцію російських фільмів, а також через інцидент з лайкою в прямому ефірі Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам  і видворили з країни.

Фото - УНІАН

Liked the article?
Help us be even more cool!