ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Асоціація журналістів Чорногорії відзначила нагородами доньку Дугіна та "Sputnik Сербія"

24.01.2023, 16:43
Фото – uncg.me
Фото – uncg.me

Асоціація журналістів Чорногорії 23 січня вручила нагороди російським пропагандистам. Про вручення нагороди повідомляється на сайті Асоціації журналістів Чорногорії.

Так, асоціація посмертно нагородила загиблу російську пропагандистку Дар’ю Дугіну (донька ультранаціоналіста Олександра Дугіна). Її нагороду отримав керівник делегації Спілки журналістів Росії, пропагандист Володимир Соловйов. Він вручив подяку від Спілки журналістів Росії президенту Асоціації журналістів Чорногорії Тихомиру Бурзановичу.

Також нагороджено як найкращий портал у 2022 році сербську філію російського пропагандистського каналу "Sputnik Сербія". Крім того, асоціація відзначила Спілку журналістів Росії.

У заході взяв участь посол Російської Федерації в Чорногорії Володимир Масленіков, який "подякував організаторам за ініціативу показати тісні історичні зв’язки та культури близьких народів".

Також у заході брав участь президент Асоціації журналістів Сербії Ніно Брайович, який висловився про співпрацю з Асоціацією журналістів Чорногорії.

Нагадаємо, 20 серпня 2022 року околицях Москви вибухнув автомобіль, у якому перебувала дочка російського пропагандиста Олександра Дугіна пропагандистка Дар'я Дугіна.

Liked the article?
Help us be even more cool!