ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Армія FM" розпочне мовлення в Києві, Вінниці та Житомирі з початку 2019 року

29.11.2018, 14:24
Фото - svoeradio.com

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможцем конкурсу на FM-мовлення у форматі військово-патріотичної тематики в Києві, Вінниці та Житомирі Центральну телерадіостудію Міністерства оборони України ("Армія FM - військове радіо"). Таке рішення Нацрада ухвалила на засіданні 29 листопада, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Програми радіостанції транслюватимуться на частотах 94,6 МГц Київської області, 99,3 МГц у Вінницькій та 104,5 МГц у Житомирській цілодобово.

Згідно з виданими ліцензіями, не менше ніж 50% у загальному обсязі мовлення мають становити передачі на військово-патріотичну тематику. Серед вимог до радіостанції - висвітлення діяльності Військових сил України, Операції об'єднаних сил, діяльності ветеранів АТО, а також висвітлення подій, що відбуваються на тимчасово непідконтрольних Україні територіях.

Розпочати мовлення на нових частотах “Армія FM” має намір на початку 2019 року.

Заступник начальника відділу телерадіопрограм центральної телерадіостудії Міноборони Сергія Жуковського повідомив, що радіостанція планує в майбутньому вийти на загальнонаціональний рівень. За його словами, сьогодні радіостанція покриває своїм сигналом всю лінію розмежування, а в довгостроковій перспективі планується охопити мовленням всі прикордонні території.

Радіокомпанія “Армія FM” володіє ліцензіями на п'ять частот на FM-радіомовлення в Костянтинівці, Покровську Донецької області та Кремінній, Старобільську, Щасті Луганської області; ліцензія на цифрове радіомовлення в Києві у форматі DAB+ і 12 дозволів  на тимчасове мовлення в Бахмуті, Волновасі, Гірнику, Краматорську (Слов’янську), Маріуполі, Світлодарську Донецької області, Бахмутівці, Попасній Луганської області, Генічеську, Скадовську, Чаплинці, Чонгарі Херсонської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!