ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

АРМА після заяви журналістів Yanukovychleaks продовжило конкурс на управління "Межигір’ям"

25.01.2019, 13:05
Фото - facebook.com/yanukovychleaks

Нацагентство з управління і розшуку активів (АРМА) оголосило продовження конкурсу на пошук управителя арештованої резиденції екс-президента Віктора Януковича “Межигір’я” до 28 лютого. Про це заявив директор АРМА Антон Янчук, повідомляє Радіо Свобода.

За його словами, попри “надзвичайний розголос” щодо конкурсу, до нього долучилися лише дві юрособи: ТОВ “Атлант Девелопмент” і ГО НПУ “Межигір’я”, але звернення журналістів-розслідувачів до АРМА дало шанс, що розголос збільшиться і бізнес долучиться до конкурсу, якщо його продовжать.

“Ми двічі продовжували конкурс, залучали медіа, зверталися до бізнесу. Все зробили, що могли. І саме завдяки активній позиції журналістів-розслідувачів ми отримали надію і шанс продовжити конкурс і залучити бізнес до конкурсу”, – відповів Янчук Радіо Свобода.

24 січня журналісти проекту “ЯнуковичЛікс” висловили занепокоєння непрозорістю відбору нового управлінця для резиденції “Межигір’я”.

“Днями стало відомо, що претендентів на керування було всього двоє: громадська організація, яка останні п’ять років управляє "Межигір’ям", а також комерційна компанія, деталі якої АРМА досі тримає в секреті. Наскільки нам відомо, жоден представник громадськості не мав можливості оцінити якість пропозицій учасників – попри те, що саме завдяки зусиллям громадськості парк та резиденції не були по-варварськи розграбовані”, – йдеться в їхній заяві.

Зі свого боку, Антон Янчук заявив Радіо Свобода, що медіа письмово не зверталися щодо участі у засіданні тендерного комітету, який оцінював кандидатів в управителі “Межигір’я”. Він пообіцяв, що надалі медіа запрошуватимуть на всі засідання з цієї теми.

Liked the article?
Help us be even more cool!