ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Арбузов запевняє, що медіа-активами не володіє

19.03.2013, 05:59

Віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов спростовує інформацію про те, що він створює свій медіа-холдинг. Про це він заявив 19 березня на брифінгу у клубі Кабміну.

Журналіст спитав Арбузова, чому він не хоче відверто розкрити свої плани щодо створення медіа-холдингу та причетності до володіння ЗМІ, як це зробив голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

"Я не знаю, на що ви розраховуєте, ставлячи ці питання. Коли я прийшов на держслужбу, я продав всі свої активи, і наразі нічим не володію", - наголосив він.

"Те, що розгортається дискусія навколо створення якихось холдингів, - це буде продовжуватися, це людям цікаво і це інформаційний привід. Але ви повинні розуміти, що і не маю нікого стосунку ні до яких ЗМІ", - наголосив він.

"Але по одному ЗМІ я вам скажу відверто, як це зробив Сергій Льовочкін. Це канал БТБ. Цей канал є власністю НБУ,  і він дійсно був створений коли я ще був керівником. Більше ніяких стосунків до цього каналу я не маю", додав він.

Нагадаємо, у 2011 році повідомлялося, що старший син президента Віктора Януковича Олександр і голова Нацбанку Сергій Арбузов можуть бути кінцевими власниками телеканалу ТОНІС.

19 березня 2013 року ЗМІ повідомили, що власник Ukrainian Business Group Руслан Демчак продав телеканал Business віце-прем’єру Сергію Арбузову.

Українська правда

Liked the article?
Help us be even more cool!