ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Арбузов купив телеканал Business

19.03.2013, 04:45

Власник Ukrainian Business Group (UBG) Руслан Демчак продав телеканал Business Сергію Арбузову. Про це повідомляють власні джерела «Телекритики».

Наразі керівник медіанапрямку компанії UBG Артем Ткачов не підтверджує і не спростовує цю інформацію.

Нагадаємо, на початку березня сайт «Медіабізнес» написав про те, що Business отримав нового власника - за версією видання, людину наближену до депутата та сина президента Олександра Януковича.

В жовтні 2012 року пропозицію щодо купівлі каналів медіанапрямку Ukrainian Business Group (телеканали Business, Ukrainian Fashion, «A-One Україна», Dobro TV і Z) було надіслано близько 100 претендентам, серед них - російські та українські медіагрупи, зокрема це «1+1» та «Медіа Група Україна».

Медіабізнес групи Ткачов оцінював у $ 12 млн. При цьому загальна сума інвестицій у медіанапрям, за його словами, становила близько $ 16 млн, з яких велика частина - технічне забезпечення.

За інформацією газети «Коммерсантъ-Украина», власник Ukrainian Business Group (UBG) Руслан Демчак найдорожче оцінював канал Business, пропонуючи купити його за $ 10 млн. Телеканал Ukrainian Fashion був оцінений в $ 1 млн, A-One і Dobro TV - по $ 500 тис.

Як відомо, з осені 2012 Руслан Демчак перебував у СІЗО за підозрою у легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. В кінці лютого 2013 власник Ukrainian Business Group вийшов із СІЗО.

Liked the article?
Help us be even more cool!