ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Апеляційний суд визнав, що Шустеру незаконно заборонили працювати в Україні

12.07.2016, 13:09

Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення суду першої інстанції про незаконність анулювання Київським міським центром зайнятості дозволу на працевлаштування автору і ведучому ток-шоу “Шустер LIVE” Савіка Шустера, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На своєму засіданні 12 липня суд відмовив у задоволенні скарги Київського міського центру зайнятості на рішення суду першої інстанції, що скасував рішення Київського центру зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування в Україні.

Це рішення Київського апеляційного адмінсуду може бути оскаржене у Вищому апеляційному суді України.

Як повідомляв ІМІ, 13 червня Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київського центру зайнятості про заборону на роботу в Україні Савіку Шустеру.

25 квітня Київський міський центр зайнятості анулював дозвіл на роботу автору і ведучому ток-шоу “Шустер LIVE”.

26 квітня у Державній службі зайнятості телеведучому Савіку Шустеру пояснили, що підставою для анулювання йому дозволу на роботу в Україні стало надання недостовірних даних. Зокрема, що він разом із заявкою на отримання дозволу на роботу надав недостовірні дані, а саме – недійсну довідку про несудимість.

Телеведучий Савік Шустер заявив, що має намір працювати в Україні без дозволу.

26 квітня журналіст і телеведучий Савік Шустер оголосив голодування, доки йому не повернуть право працювати в Україні.

26 квітня Державна фіскальна служба заявила, що має намір провести податкову перевірку телеведучого Савіка Шустера у рамках розслідування кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 та ч. 3 ст. 212 КК України, за фактом умисного ухилення від сплати податків відносно громадянина Канади Савіка Шустера та стосовно службових осіб ТОВ “Савік Шустер Студія”

28 квітня Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання дозволу на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру.

З 29 квітня ток-шоу “Шустер live” транслюється на комунальному телеканалі “Київ”.

Студія Савіка Шустера подала позов до Окружного адміністративного суду м. Києва з вимогою визнати протиправним та скасувати рішення Київського міського центру зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування Савіку Шустеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!