ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Андрій Шевченко залишає Комітет з питань свободи слова

12.04.2012, 02:30
11 квітня у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про перехід народного депутата від фракції “БЮТ-Батьківщина Андрія Шевченка з Комітету з питань свободи слова та інформації в Комітет з питань правової політики, повідомляє “КоммерсантЪ-Украина”.

Як повідомив Шевченко, в Комітеті ВР з питань правової політики він планує "розширити свою компетенцію" і "зайнятися правовими питаннями". "Я є народним депутатом вже шість років, і весь цей час моя робота була пов'язана з медіа та ЗМІ . Але моя освіта і досвід роботи цілком дозволяють мені займатися правовою діяльністю", - сказав депутат.

Шевченко також додав, що до парламентських виборів (28 жовтня) він має намір встигнути "ініціювати внесення змін до Конституції, попрацювати з президентом, Кабінетом Міністрів та центральними органами влади, створити механізми правової допомоги населенню".

Нагадаємо, Андрій Шевченко очолював Комітет ВР з питань свободи слова та інформації з 24 вересня 2010 року по 13 січня 2012 року. Зняти з цього поста його запропонувала перший заступник голови комітету Олена Бондаренко (Партія регіонів), оскільки він "не вміє працювати в колективі і приймає рішення, не радячись з членами комітету".


 
Liked the article?
Help us be even more cool!