ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Американський телеканал під час прогнозу погоди випадково запустив порно (відео)

21.10.2021, 11:27
Фото – dailymail.co.uk
Фото – dailymail.co.uk

В ефірі американського телеканалу KREM (м. Спокан, штат Вашингтон) під час прогнозу погоди випадково запустили трансляцію порно.

Про це повідомляє видання Daily Mail, яке і опублікувало відео інциденту.

Відео транслювали 13 секунд під час вечірнього прогнозу погоди 17 жовтня.

Метеорологиня Мішель Босс повідомила, що штат очікує “кілька додаткових днів гарної погоди після чудових вихідних з низькою температурою”. Водночас вона навіть не підозрювала, що відбувається у верхньому правому куті екрана. Також не відреагувала щодо порновідео її співведуча Коді Проктор, оскільки на екрані було більше кадрів погоди.

Як пише видання, на порнографічному відео жінка лежить у ліжку. Потім камера пройшлася її тілом та показала оголену спину.

Втім, через кілька годин телеканал вибачився перед глядачами, у випуску новин о 23:00.

“Неприйнятне відео транслювалося в першій частині програми. Ми старанно працюємо над тим, щоб щось подібне не повторилося”, – сказав ведучий.

У заяві, опублікованій міським відділом поліції Спокана 18 жовтня, йдеться, що підрозділ спеціальних потерпілих та підрозділ реагування на технічну допомогу розслідують, “як з'явилося зображення і звідки воно”. За інформацією поліції, показ відео “спричинив численні дзвінки від зацікавлених громадян міста та округу”.

Поки що невідомо, кого визнали відповідальним за трансляцію кліпу.

Liked the article?
Help us be even more cool!