ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Американський репортер вдав, наче його здуває ураган у прямому ефірі

17.09.2018, 13:07
Фото - ms.detector.media

Репортер каналу The Weather Channel Майк Зейдел під час включення з Північної Кароліни США вдав, що вітер не дозволяє йому встояти на місці. Про це повідомляє Media Sapiens з посиланням на Scroll.in.

Як пише видання, ураган Флоренс вдарив по узбережжю Північної Кароліни, що призвело до пошкоджень інфраструктури та евакуації населення. Репортер телеканалу під час прямого включення з місця подій намагався додати цій події ще більшої драматичності, утім відео вийшло, навпаки, комічним.

Поки Зейдел на камеру показував силу вітру, який його наче здуває, позаду нього спокійно йшли два інші чоловіки. Невідповідність із реальністю картинки, яку намагався передати репортер, помітило багато глядачів. Також дехто побачив, що в той час, як Майк у кадрі рухається “від вітру” вправо, трава летить у протилежний бік.

“Різниця між медіа та реальністю: все, що вам потрібно знати, якщо ви хвилювались про ваших друзів у Північній Кароліні, коли переглянули всі кошмарні повідомлення про жахливий ураган”, — написав у Facebook Василь Тарас (Vasyl Taras), який викладає в Університеті Північної Кароліни в Грінсборо.

“Так драматично! Чоловік з каналу погоди бореться за своє життя, поки інші два чоловіки просто проходять повз”, — прокоментував відео Тоні Скар (Tini Scar) у Twitter.

Телеканал не погоджується з критикою на адресу репортера та висловлює йому свою підтримку. В опублікованій заяві медіа пише: “Важливо, що два чоловіки позаду йдуть по бетону, натомість Майк намагався втриматися на вологій траві. Крім того, він включався з місця подій до першої години ночі, тому був дуже виснажений”.

Liked the article?
Help us be even more cool!