ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Американські ЗМІ відмовляються працювати з Трампом через небезпеку зараження COVID-19

13.10.2020, 11:40
Фото – Reuters / ВВС
Фото – Reuters / ВВС

Кілька великих медіаорганізацій у США не дозволили своїм журналістам вирушити на передвиборчі заходи разом із президентом країни Дональдом Трампом через небезпеку зараження COVID-19. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на The New York Times.

Крім The New York Times, зазначає видання, їхати з президентом своїм журналістам заборонили The Wall Street Journal і The Washington Post.

Також виконання обов'язків журналістів преспулу останніми днями уникали співробітники газет BuzzFeed News, Politico і Hearst.

Зазначається, що це змусило Асоціацію кореспондентів Білого дому (WHCA) шукати інших журналістів для виконання обов'язків преспулу адміністрації президента.

“У репортерів Білого дому були побоювання щодо своєї безпеки, і їм було некомфортно подорожувати з президентом у цей час”, – заявила очільниця вашингтонського бюро Times Елізабет Буміллер.

Стурбованість серед журналістів спричинив той факт, що бортпровідники, агенти Секретної служби, а також співробітники Білого дому не носять масок на борту президентського літака. Крім того, багато хто з них повертається на роботу до закінчення двотижневого карантину.

Сам президент нещодавно повернувся в Білий дім після триденної шпиталізації через зараження COVID-19. Представники ЗМІ бачили, як він сідає на борт президентського літака без маски.

Раніше лікар Трампа Шон Конлі повідомив, що тести на COVID-19 президента США вже кілька днів поспіль показують негативні результати.

12 жовтня президент США повернувся до передвиборчої кампанії, почавши з мітингу в Сенфорді (штат Флорида). Після в нього заплановано заходи в Пенсильванії, Айові та Північній Кароліні.

Liked the article?
Help us be even more cool!