ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Алчевського журналіста звинуватили у побитті. Він заявляє, що цього не робив

19.03.2013, 00:48

Редактора газети “Взгляд” (Алчевськ, Луганська область) Юрія Гукова (псевдоним Юрій Асєєв) підозрюють у побитті молодого чоловіка. Про це Гуков розповів “Восточному варианту”.

Як розповів Гуков, 17 січня 2013 року він отримав повідомлення про підозру у побитті молодого хлопця. Зокрема, правоохоронці підозрюють його в тому, що 28 вересня 2012 року, він у нетверезому стані біля свого будинку в Алчевську о 23.00 побив молодого хлопця.

“Спочатку я подумав, що це жарт. Але пізніше мене викликали на очну ставку, де нібито потерпілий від мене хлопець заявив про те, що це дійсно я його побив, хоча я його бачив вперше”, - пояснив журналіст.

За словами Гукова, 20 вересня 2012 року Центральна виборча комісія рішенням №1002  призначила його головою окружної виборчої комісії ОВК №108 (центр - м. Красний Луч), а  з 25 вересня він приступив до виконання своїх обов'язків.

“28 вересня у нас був найпекельніший день (з доголосовательного періоду) - ми "запускали" дільничні виборчі комісії по округу. Це був останній календарний день, коли вони повинні були провести свої перші засідання. Тому я пам'ятаю цей день дуже чітко... Протягом дня мотався по округу між Красним Лучем і Перевальським, а ввечері ще й засідання ОВК проводив, воно закінчилося о 21.30. Абсолютно знесилений ввечері зрозумів, що не зможу доїхати додому за кермом, тому зупинився в готелі "Красний Луч" на ніч. Разом зі мною був секретар ОВК (теж з Алчевська)... Квитанції з готелю залишилися”, - написав на своїй сторінці в Facebook Юрій Асєєв.

Журналіст пояснив всю ситуацію слідчому, який включив пояснення у справу.

“Нещодавно я їздив по роботі в Красний Луч і зайшов у цей готель, щоб взяти підтвердження про моє перебування там з журналу реєстрації. Менеджер готелю мені сказала, що хтось мною цікавився. Минулого тижня мене викликали в прокуратуру для слідчих дій, де я дізнався про те, що мою справу збираються направляти до суду. Після цього, я подав клопотання з проханням дати час на збір документів, що підтверджують моє алібі. Однак поки ніякого рішення прокурора по цьому клопотанню я не отримав”, - розповів журналіст.

“Алчевські слідчі, не особливо заморочуючись і мабуть розраховуючи, що людина не зможе пригадати, що вона робила 5 місяців тому, розшукуючи "високого чоловіка з темним волоссям, віком в районі 40 років", запропонували потерпілому упізнати мене. І він мене впізнав!! Моє алібі ніхто не перевіряв. Прокуратура підписала обвинувальний висновок і передає справу до суду! Що робити, панове? Які будуть думки? Присягаюся, що я не був в той день в Алчевську! Хелп!”, - написав він у Facebook.

Також Гуков повідомив, що “потерпілий і двоє свідків” пізнавали його по фотографії з паспорта, коли журналісту було 25 років.

“Я засмучений і здивований такою роботою правоохоронців. Я, звичайно, чув, що таке буває, але я не знаю, кому це потрібно, звинувачувати мене в тому, чого я не робив”, - зазначив журналіст.
В коментарі ІМІ Юрій Гуков зазначив, що не пов'язує цю подію з журналістською діяльністю. "Пов'язую це з роботою в ОВК, швидше, тому як поки працював у комісії журналістикою-то не займався...", - сказав журналіст.
Liked the article?
Help us be even more cool!