ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аласанія назвав претендентів на посади у свою команду

11.04.2017, 13:20

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія назвав трьох претендентів на посади у свою команду. Про це він повідомив в ефірі Громадського.

Дарії Юровській буде запропонована посада директора дирекції програм. “Це надважлива справа, якою я займатися не буду, бо це контент. Вона зараз завершує всі справи, вже знаючи, що я їй запропоную”, - сказав Аласанія.

Також він запросить у команду Миколая Ковальчука. “Це не просто людина, яка робила мою презентацію. Це людина, яка в курсі всього. Зробила канал UA:музика. Він напоготові, ніхто його ще не знає. Ми можемо продемонструвати, як можна працювати в мережі”, - наголосив голова НСТУ.

Генеральним продюсером радіо Аласанія запропонує стати Дмитру Хоркіну. “Це молода людина, крута, яка має добрі відносини з усім колективом і ззовні, і з середини”, - додав Аласанія.

Він, однак, не назвав ім’я людини, яка займатиметься фінансами Суспільного. Проте повідомив, що ця людина вже є, це фінансист, який працював свого часу в “Ощадбанку” та наразі працює у комерційному банку.

Щодо своєї команди він сказав, що її ще треба дорощувати: “Є ключові 6 людей, сподіваюсь, що їх залишать на місцях. Але не всі ключові посади ще є, тому команду треба добирати”.

“Зараз на Суспільному працює 7225 людей. Є невелика кількість, які точно не ходять просто на роботу місяцями. Тепер їх буде можливо звільнити. Велика кількість має бути перенавчена”, - сказав Аласанія.

Як повідомляв ІМІ, 10 квітня Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії обрала головою правління Суспільного мовлення Зураба Аласанію.

Liked the article?
Help us be even more cool!