ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аксьонов наказав "зачистити" українські ЗМІ в Криму

27.11.2015, 10:20

Так званий окупаційний "глава Республіки Крим" Сергій Аксьонов вимагає припинити мовлення українських ЗМІ на півночі півострова. Про це він заявив у Сімферополі в ході засідання штабу з ліквідації наздвичайної ситуації у Криму, повідомляє РІА Новини.

Під час засідання депутат “Держради Криму” Олексій Черняк повідомив про слабку присутність в ефірі Джанкоя російських і кримських радіо і телеканалів через знеструмлення півострова. При цьому, за його словами, сигнал українських каналів дістає до Джанкоя.

“Українські ЗМІ зачистіть як клас, щоб я не чув, що хтось дивиться телепередачі незрозумілі”, - звернувся Аксьонов до так званого “міністра інформації та зв'язку” Дмитра Полонського.

У свою чергу Полонський зазначив, що мовлення українських ЗМІ на території Криму відсутнє, а на всій території півострова забезпечено мовлення державного радіо "Крим" і держтелерадіокомпанії "Перший кримський". Збої мовлення, за його словами, можуть бути пов'язані з нестійким живленням вишок для ретрансляції сигналу. Аксьонов доручив перевірити інформацію, яка надійшла з міст на півночі Криму.

Як повідомляв ІМІ, 20 листопада на території Херсонської області у результаті вибуху зруйновані дві залізобетонні опори та пошкоджені ще дві опори високовольтних ліній електропередач, якими йде електропостачання до Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!