ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Академія "Німецької Хвилі" запрошує журналістів на семінар із пошуку тем для місцевого ТВ

04.05.2012, 03:58
З 27 травня по 1 червня 2012 року академія "Німецької Хвилі" проведе тижневий творчий семінар із пошуку тем для місцевого телебачення. Про це ІМІ повідомив Департамент ЗМІ компанії "MediaUkraine".

"Тренінг задуманий як практичний семінар: завдяки творчим методикам учасники/ учасниці опрацьовують шляхи продукування тем із "нічого", а також оригінального втілення здавалося б "заїжджених" тем та рутинних подій. Розробляються ідеї і випробовуються конкретні концепції, за допомогою яких редакторки/редактори вчаться ще кращої самоорганізації, подолання ментальних блокад, підвищення свого творчого/креативного потенціалу і тим самим можливостей покращення своїх програм", - йдеться у повідомленні.

"Німецька Хвиля" бере на себе витрати на проїзд учасниць/учасників та їхнє розміщення в готелі. Заявки можуть подавати журналістки/журналісти, репортерки/репортери і редакторки/редактори місцевих та регіональних телеканалів з Центральної, Східної та Південної України.
Особи, зацікавлені в участі, надсилають заповнений бланк заявки до 7 травня менеджерові програм "Німецької Хвилі" Клеменсу Гоффману на електронну адресу: clehoffmann(at)aol.com
Liked the article?
Help us be even more cool!