ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ахметов об'єднав свої медіа-активи

05.02.2013, 01:12

Видавництво "Сьогодні Мультимедіа" стало частиною "Медіа Група Україна" (МГУ), до якої входять телеканали "Україна" і "Футбол". Таким чином завершилося об'єднання всіх медіа-активів холдингу СКМ Ріната Ахметова в єдину структуру, що почалося в 2011 році. Про це повідомила прес-служба МГУ, пише “Комерсант-Україна”.

Реорганізація не передбачає об'єднання інформаційної політики всіх медіа-носіїв холдингу. Основні зміни торкнуться комерційної діяльності активів. МГУ спробує реалізувати стратегію спільного продажу реклами на телебаченні і в пресі, йдеться у повідомленні.

Стратегічне керівництво "Сьогодні Мультимедіа" тепер здійснює гендиректор МГУ Федір Огарков. Призначений два тижні тому гендиректор "Сегодня Мультимедіа" Ігор Доброван підпорядковується йому безпосередньо. А відповідальним за редакційну політику газети та сайту "Сегодня" буде директор по контенту Вадим Денисенко. Ця посада з'явилася в медіахолдингу 21 січня. "У редакції поки нічого не зміниться", - зазначила PR-директор групи Мар'яна Конина.

В найближчому майбутньому "Сьогодні Мультимедіа" планує зосередитися в першу чергу на залученні інтернет-аудиторії.

Тож тепер до складу холдингу «Сьогодні Мультимедіа» входять: суспільно-політичне видання «Сегодня», портал segodnya.ua, ipad-журнал «Мой уик-энд», безкоштовна газета «Вечерком», прес-студія «Сьогодні Мультимедіа», аналітичний журнал «Україна і світ. Глобальна повістка», повідомляє “Телекритика”.

У східному регіоні до складу холдингу «Сьогодні Мультимедіа» входять також газета «Приазовський робочий» (з власною типографією у місті Маріуполь), газета «Донецькі новини», газета «Вечірній Донецьк», газета-телегід «РІО». Разом з медіа-активами «Сьогодні Мультимедіа» до складу «Медіа Група Україна» увійшли власні типографії холдингу у місті Вишгороді. 

Liked the article?
Help us be even more cool!