ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Агресивний молодик погрожував розправою журналістам "Грошей" біля VIP-"приймальні" нардепа

15.06.2012, 01:35

Біля приймальні народного депутата від БЮТ Вадима Трофименка, розташованій в маєтку в Конча-Заспі, журналістів програми “Гроші” ледве не побив невідомий молодий чоловік, який також погрожував, що у разі оприлюднення відео з бесідою в них будуть проблеми. Про це йдеться в сюжеті журналіста Михайла Ткача, показаному в «Грошах» 13 червня, повідомляє ТСН.

Програма намагалася підготувати сюжет про приймальню депутата, яка, як відомо, за законом утримується за рахунок платників податків. Журналістам перешкоджали знімати приймальню народного депутата та машини навколо неї. Невідомий чоловік біля приймальні вимагав вимкнути камеру, а потім схопився за неї руками.

"Молодий чоловік, ви хочете зі мною поговорити. Я вам зараз поясню сенс життя, от і все. Відійди від машини, я тобі зараз поясню", - заявив він журналісту. "Ти не тупи, розумієш ти, кореспондент ***ний? Ще раз побачу, що машину знімають мою, у тебе будуть проблеми от і все… Подивишся синку, ти в Києві живеш… Повірте мені молодий чоловік якщо б я вдарив у вас би кров потекла от і все, тому що я спортсмен… У вас оператор напевно тугуватий, так? Я дивлюся на слух ти тугуватий. Знімай, знімай мене звуть Вадик, тільки десь з'явиться у голімому блозі - я тобі обіцяю", - продовжив чолов'яга.

Трохи пізніше підійшов охоронець депутатського офісу, який намагався вирвати камеру, а коли його попросили представитись, заявив: "Зараз по зубах отримаєш".

Пізніше журналісти зняли кухарів, які приїхали до приймальні народного депутат готувати шашлик.

Після цього до знімальної групи під'їхали представники Державної служби охорони і запропонували журналістам забиратися геть. "Краще їдьте, бо зараз будуть проблеми", - сказав один з правоохоронців.

Міліцейські бійці переписали координати і віднесли до "нападників" у мерседесах, які до цього погрожували телевізійникам. "Розумієте, ви зараз знімаєте, а в нас такі проблеми будуть, що…", - додав один з міліціонерів. Щойно ворота приймальні замкнулись за останнім авто, службове приміщення депутата оточив "Титан".

У свою чергу, Вадим Трофименко заявив, що не має відношення до приміщення, поряд з яким у журналістів телеканалу “1+1” стався конфлікт, повідомив він ЛІГАБізнесІнформ.

"Я до цього не маю ніякого відношення. Рік тому я там орендував одну кімнату для того, щоб жити. Але вже рік як я не маю до цього приміщення ніякого відношення", - підкреслив Трофименко.

За його словами, для нього стало новиною, що табличка "службове приміщення народного депутата Трофименко" продовжує висіти на вході в маєток, поряд з яким журналістам “1+1” погрожували розправою. "Я сьогодні подзвонив і запитав, чому вона все ще там. Мені відповіли, що просто забули зняти і обов'язково приберуть", - зазначив він.

При цьому нардеп-бютівець підкреслив, що на сьогоднішній день у нього немає ніяких службових приміщень та прийомних, крім тих, що знаходяться безпосередньо в українському парламенті.
Liked the article?
Help us be even more cool!