ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Агітує земляків підтримувати окупантів: у Запорізькій області засуджено депутата з Мелітополя

Депутата Мелітопольської міської ради, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну добровільно перейшов на бік окупантів та почав співпрацювати з ними, засудили до 10 років в'язниці за колабораціонізм.

Про це повідомила пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

Чоловіка призначили заступником начальника департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства "военно-гражданской администрации г. Мелитополь". На своїй "посаді" зрадник усіляко сприяє діяльності окупаційної влади, бере активну участь в організації та проведенні пропагандистських акцій, на яких активно агітує земляків підтримувати окупантів.

Для того щоб виправдати "довіру", він узяв учать у знятті Державного прапора України на центральній площі міста та видаленні державної символіки України з адмінбудівель. 

"Бажаючи проявити себе та довести окупаційній владі свою лояльність та відданість, він здійснює заходи щодо впровадження програм соціально-економічного функціонування підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Мелітополя, за стандартами держави-агресора, а також примушує підприємців  до перереєстрації бізнесу за законодавством РФ", – йдеться в повідомленні.

Також після свого призначення він збирав та узагальнював інформацію щодо орендарів земельних ділянок будівель та будинків, щоб відібрати нерухомість у людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!