ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Агітатори Партії регіонів погрожували фотокореспонденту

28.10.2012, 08:23
Незалежний фотокореспондент Юрій Дячишин повідомив, що за останні дні під час зйомок у Львові йому тричі погрожували агітатори від Партії регіонів, повідомляє ZAXID.NET.

За його словами, 24 жовтня він фотографував передвиборчу агітацію на Сихові, до нього підійшов агітатор з намету Партії регіонів і з лайкою закликав його піти геть. Надалі агітатор погрожував йому фізичною розправою і тим, що його «вивезуть і закопають в Брюховичах».

Схожа ситуація, за словами Юрія Дячишина, повторилася 26 жовтня в Залізничному районі. «З намету вибіг дядечко, почав в мене тягнути за руку до намету і казати, що він мені там пояснить, чому я не можу фотографувати. Потім він сказав: «Зараз я покажу тобі посвідчення, я – працівник оперативної міліції, і ти не маєш права тут фотографувати». Посвідчення виявилося якоїсь громадської організації чи чогось такого», - розповів фотограф.

При цьому агітатор Партії регіонів, за словами фотокореспондента, запевняв його, що в іншій ситуації він розмовляв би з ним по-іншому, і пообіцяв ще зустрітися. Надалі чоловік викликав міліцію і повідомив правоохоронцям, що журналіст увірвався в палатку і погрожував. У результаті Юрій Дячишин, за його словами, змушений був пояснювати, що фотографує і що робитиме з фотографіями надалі.

28 жовтня ситуація з погрозами повторилася втретє в центрі Львова, неподалік від ринку «Добробут», розповів Дячишин. Там агітатор від ПР також поводив себе агресивно, але конфлікт не затягнувся.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!