ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні з'явилося медіа про військових "Характер"

В Україні з'явилося медіа “Характер”, яке розповідає про досвід військових. Медіа запустила 28 травня агенція Або, йдеться в релізі агенції.

На сайті “Характеру” зібрано історії про військових, які дістали поранення, проходять реабілітацію, повертаються до активного життя. Також там є інформація про центри, фонди та громадські організації, які підтримують військових. 

На сайті є чотири основні рубрики: 

  • “Як ми змінюємося”;
  • “Хто нас змінює”; 
  • “Зручні питання”; 
  • “Сильні відео”. 

Директорка з розвитку продуктів агенції Або Гаяне Авакян пояснила, що філософія проєкту – бути майданчиком для відвертих обговорень і реальних історій українських захисників та захисниць.

Це вже роблять у різних форматах: 

  • документальні історії; 
  • репортажі;
  • інтервʼю;
  • відеоподкасти.  

“Ми хочемо, щоб не було незручних питань до військових чи ветеранів, які повернулися з фронту. Щоб ми як суспільство розуміли їх, знали їхню реальність, говорили про відновлення їхнього фізичного і ментального здоровʼя, про проблеми з інклюзивністю в містах і селах, зміни у сексуальному житті та стереотипи у суспільстві”, зазначила Гаяне. 

Авторка ютуб-каналу “Характер” Діана Жвінкліс презентувала формати, над якими працює команда, і закликала військових та їхні родини пропонувати теми, які їх хвилюють. Щоб спільно створювати той контент, який дійсно важливий для аудиторії. 

Під час презентації автори платформи записали два публічні відеоподкасти з захисниками і захисницями. У першому обговорювали тези з книги “Племʼя. Про повернення з війни та належність до спільноти” Себастьяна Юнгера. У другому – як бути ефективними на фронті й у тилу. Зокрема, ветерани і бойові медики порадили тим, хто збирається долучитися до війська, полікувати зуби й спину, пройти курси такмеду та підтягнути фізичний стан.

Як повідомляв ІМІ, у березні Громадське радіо запустило новий сезон англомовного подкасту “Ukraine Calling”, у якому розповідає про події в Україні. Ведучим нового сезону програми “Ukraine Calling” став Браян Боннер.

Liked the article?
Help us be even more cool!