ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Адвокати А.Медведька, пізозрюваного у вбивстві О.Бузини, назвали експертні висновки МВС недопустимими доказами

26.10.2015, 15:17

Адвокати Андрія Медведька, підозрюваного у вбивстві журналіста Олеся Бузини, заявили клопотання про долучення до матеріалів справи роздруківки з офіційного сайту МВС України, передає кореспондент УНН.

"Ваша честь, є клопотання про долучення до матеріалів справи роздруківки матеріалів з офіційного сайту МВС України. Це так звана "концепція реформування експертної служби МВС України, яку презентував 22 жовтня глава МВС України Арсен Аваков. Я прошу долучити ці матеріали до матеріалів справи,.. є нічим іншим як спробою забезпечення реальної незалежності експертної служби МВС України від органів, які здійснюють досудове розслідування", - повідомив адвокат підозрюваного.

Захисник підозрюваного додав, що наявні у матеріалах справи експертні висновки експертної служби МВС є недопустимими доказами у кримінальному провадженні з погляду на порушення принципу незалежності експертів.

Додамо, що інтереси підозрюваного у вбивстві О.Бузини у апеляційному суді міста Києва прийшли відстоювати чотири захисника.

Як повідомляв УНН, 25 жовтня Апеляційний суд міста Києва розпочав розгляд скарги захисту на ухвалу слідчого судді Шевченківського райсуду столиці про продовження строку тримання під вартою Андрія Медведька.

УНН

Liked the article?
Help us be even more cool!