ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Адвокат Кучми: свідчення Пукача – наклеп

01.09.2011, 02:21
Адвокат Леоніда Кучми Віктор Петруненко заявив, що свідчення екс-генерала МВС Олексія Пукача, надані 30 серпня Печерському райсуду Києва, стосовно того, що замовником вбивства журналіста Георгія Гонгадзе був колишній президент України Леонід Кучма, є наклепом. Про це пише УНІАН.

 «Свідчення Олексія Пукача про нібито причетність Леоніда Даниловича Кучми до трагічних подій з Георгієм Гонгадзе є наклепом», - сказав адвокат. На його думку, таким чином Пукач прагне уникнути суворого покарання у вигляді довічного ув'язнення, яке йому може винести суд за вбивство журналіста.

Віктор Петруненко зазначив, що Леонід Кучма ніколи і нікому не давав ніяких вказівок щодо Георгія Гонгадзе, з Олексієм Пукачем ніколи не бачився і не контактував.

«Посилаючись на покійного Юрія Кравченка, який не може спростувати наклеп, Пукач використовував те, що родичі Кравченка не були допущені до участі в цій кримінальній справі, що є неприпустимим у правовій державі. Як відомо, до своєї трагічної загибелі Кравченко спростовував подібні вигадки. Коментувати слова Пукача про те, що його дії продиктовані державними інтересами і були спрямовані на запобігання якогось там антидержавного заколоту, які є взагалі нісенітницею, я думаю, потреби немає», - зауважив адвокат.

За словами адвоката, всі ці вигадки будуть спростовані при подальшому розгляді справи.

Нагадаємо, 30 серпня адвокат Олексій Пукач в суді підтвердив свої свідчення щодо замовників вбивства Георгія Гонгадзе. Він назвав прізвища Кучми, Кравченка, Литвина, Джиги.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!