ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Адміністрація морських портів відмовилась сказати, яка зарплата почесного президента Одеського порту

07.04.2017, 13:14

Державне підприємство “Адміністрація морських портів України” (АМПУ) відмовилось надати у відповіді на запит “Ні корупції!” інформацію щодо зарплатні, штатного розпису та обов'язків почесного президента “Одеського морського торгового порту” Миколи Павлюка, повідомляє “Ні корупції!”.

В Адміністрації морських портів України повідомили, що запитувана інформація захищена законом про персональні дані та є конфіденційною.

“...запитувані дані є інформацією з обмеженим доступом, у звязку з чим остання розповсюдженню не підлягає”, - йдеться у відповіді адміністрації портів за підписом в.о. голови ДП “АМПУ” Райвіса Вецкаганса.

“Ні корупції!” нагадує, що й раніше запитував, скільки заробляє Микола Павлюк, але в офіційній відповіді АМПУ були відписки, а сам почесний президент Одеського порту зателефонував особисто й повідомив, що заробляє 20 тисяч гривень на місяць. Чим займається Павлюк у порту, не зрозуміло.

Він працював на цьому держпідприємстві 25 років, а в 2011 році його звільнили, при цьому Павлюк не покинув свою роботу, він керує портом як почесний президент, хоча й невідомо, що входить у його обов’язки.

Liked the article?
Help us be even more cool!