ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Або – Агенція медійного росту" розпочала проєкт "Медіатори громад"

"Або – Агенція медійного росту" разом з дев'ятьма редакціями мережі The City розпочала проєкт “Медіатори громад”.

Про це йдеться на сайті агенції.

"Ми формуємо першу в Україні спільноту журналістів, які на рівні експертів будуть розбиратися у темі функціонування та розвитку міст", – зазначили в агенції.

Для цього "Або – Агенція медійного росту" посилила кожну редакцію двома журналістами, які глибоко досліджуватимуть свої громади.

"Протягом восьми місяців на них чекає навчальна програма з вебінарами та офлайн-кампусами з національними експертами", – пояснили в компанії.

24 журналістів стануть амбасадорами своїх міст – через свою публічну діяльність привертатимуть до нього увагу.

"А ще опанують продакт-менеджмент: після глибинних інтерв'ю, фокус-груп, бліцопитувань на вулицях, бесід з національними експертами сформують серії матеріалів про взаємодії між владою та жителями", – додали в агенції.

Як ідеться в релізі, журналісти-медіатори створюватимуть комунікаційні кампанії, щоб залучити жителів до змін у громаді.

Серед форматів роботи медіаторів як суто журналістські (статті, інтерв’ю, відеорепортаж), так і нетипові – опитування мешканців, глибинні інтерв’ю, круглі столи.

"Наші редакції стануть активним незалежним майданчиком для обговорення важливих для громади питань – між жителями, місцевою владою, громадськими організаціями та бізнесом", – запевняють в "Або".

У проєкті беруть участь:

Liked the article?
Help us be even more cool!