ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

9 вересня – дискусія "The Guardian Foundation" "Як нам забезпечити реальне різноманіття в редакції новин?"

26.08.2021, 12:00
Фото –.theguardian.com
Фото –.theguardian.com

9 вересня 2021 року “The Guardian Foundation” запрошує на онлайн-дискусію “Як нам забезпечити реальне різноманіття в редакції новин?”. 

Усі ми знаємо про важливість різноманіття та надання рівних можливостей на робочому місці. Занадто часто спроби виявити проблеми з різноманіттям усередині редакції, хоча і робляться з добрими намірами, закінчуються передбачуваними та розмитими обіцянками, що щось має бути зробленим. 

Такі програми, як пропонована Фундацією Гардіан, покликані відкривати таланти в редакціях новин, але що має зробити медіаіндустрія, щоб заохотити та втримати таланти будь-якого рівня?
Під час заходу, який транслюватиметься наживо, учасники панелі запропонують конструктивну дискусію, що базуватиметься на ключовій тезі – різноманіття трудового колективу має вирішальне значення для успіху будь-якої новинної організації, яка прагне правдиво відображати суспільство та служити йому. 

Головуватиме на панелі Гарі Янг, професор соціології в Університеті Манчестера та колишній колумніст Гардіан. До складу панелі ввійдуть одна з головних авторок Гардіан Таня Браніган та нинішня стипендіатка фонду Scott Trust Хібак Фарах. Ще одного спікера буде оголошено згодом.

Фундація Гардіан – це незалежна благодійна організація, яка ставить собі за мету збільшити доступ до медіа для тих голосів, які зараз є не досить представленими в ЗМІ. Щоб знайти більше інформації про роботу фонду та підтримати їх, перейдіть за посиланням.
Тривалість заходу – 60 хвилин.

Початок заходу – 1.15pm за тихоокеанським часом | 2.15pm CEST | 8.15am EDT. Переглянути конвертер часових поясів, щоб перевірити свій місцевий час, – тут.

Вартість – £5 плюс £0.72 плати за реєстрацію. Придбати квитки можна тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!