ГАРЯЧА ЛІНІЯ

info@imi.org.ua

Підтримати ІМІПодай скаргу

8 липня – обговорення законопроєкту "Про медіа" стосовно регулювання онлайн-медіа

03.07.2020, 16:09
Фото – Getty Images

8 липня, з 11:00 до 13:00, відбудеться відкрита онлайн-дискусія “Проєкт закону “Про медіа” – 2: обговорення регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації та відео”.

У заході візьмуть участь автори законопроєкту – голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв, члени робочої групи, які працювали над текстом, міжнародний експерт Ради Європи, представники громадянського суспільства, медіаюристи тощо.

Зокрема, міжнародний експерт Ради Європи Жан-Франсуа Фурнемон (Бельгія) та медіаюристка ГО “Платформа прав людини” Людмила Опришко представлять незалежний аналіз оновленого законопроєкту, а юристи зі складу робочої групи Олександр Бурмагін, Віта Володовська і Максим Дворовий зроблять презентацію оновленої редакції проєкту в частині онлайн-медіа та платформ спільного доступу.

На заході буде забезпечено синхронний переклад з/на англійську / українську мови.

Для участі в заході необхідно зареєструватися за посиланням до 12:00 7 липня 2020 року.

Підтвердження участі буде надіслано електронним листом із запрошенням та технічними деталями 7 липня 2020 року. У разі виникнення запитань звертайтеся за адресою: info@ppl.org.ua.

Захід організовано Комітетом ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики у співпраці з Проєктом “Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні” та ГО “Платформа прав людини” за фінансової підтримки Counterpart Int.

Сподобалася стаття? Допоможи нам бути ще крутішими!