ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

5 канал призупинив мовлення через інформацію про замінування

15.07.2014, 11:21

У зв'язку з інформацією про замінування офісу 5 каналу в Києві, мовлення телеканалу тимчасово призупинено. Відповідний текст біжучого рядка розміщений в ефірі телеканалу, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

На сторінці 5 каналу у Twitter повідомлено: “Знову повідомлення про замінування 5 каналу. Все спокійно – люди евакуйовані, чекаємо на спеціального собаку”.

Як повідомив "Українській правді" колишній гендиректор каналу Юрій Стець, повідомлення про мінування надійшло у вівторок вранці, співробітників каналу евакуювали з будівлі офісу на території заводу "Ленінська кузня".

Міліція прибула для обшуку приміщень каналу.

Нагадаємо, зранку 4 липня співробітників 5-го каналу евакуювали з центральної будівлі у Києві (знаходяться офіс, редакція новин і перша ефірна студія) через повідомлення від невідомого телефоном про замінування каналу.  Вибуховий пристрій в офісі «5 каналу» не знайшли.

Напередодні, 14 липня, невідомий повідомив про мінування в Києві трьох торгово-розважальних центрів - "Ocean Plaza», «Україна» і «Магелан». За результатами перевірки будівель ніяких вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Liked the article?
Help us be even more cool!