ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

5 канал повідомив, що їх також не акредитували і не пустили на прес-конференцію Тимошенко

22.02.2019, 16:12
Фото - youtube.com

5 телеканал повідомляє, що їхню знімальну групу не пустили 22 лютого на прес-конференцію кандидатки в Президенти України, лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко. Про це повідомила кореспондентка 5 каналу Алла Білякова, повідомляється на сайті телеканалу.

За словами журналістки, спочатку їх не акредитували на захід, а спроба потрапити на конференцію на місці теж виявилася невдалою.

“Це була завчасно анонсована конференція лідера “Батьківщина” Юлії Тимошенко. Кілька спроб акредитуватися з каналу з боку адміністратора і редакторської групи виявилися безуспішними. Коли ми виїхали на місце анонсованої конференції у прес-центр партії, побачили, що пускають журналістів друкованих видань, а спроба достукатися до охорони і акредитуватися на місці теж виявилася безуспішною. Охорона послала нас до прес-служб, яка сказала, що акредитація завершена”, – зазначила журналістка.

Як повідомляв ІМІ, 22 лютого телеканал “Прямий” повідомив, що їхню знімальну групу спершу не акредитували, а згодом не пустили на прес-конференцію кандидатки в президенти, лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!