ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Муніципали не пустили журналіста на сесію Львівської міськради

16.07.2018, 10:15

Журналіст сайту “Форпост” Руслан Оруджев, висвітлюючи 13 липня роботу Львівської міськради за останні дні та події на сесії, не зміг потрапити в приміщення Ратуші, повідомляє “Форпост“.

Представники ЛКП “Муніципальна дружина” завадили представнику преси потрапити в будівлю.

“Неотесані невігласи як один стверджували, що “нам казали тільки працівників пускати!”. Малограмотним було доведено зміст статті 171 Карного кодексу України – “Перешкоджання законній професійній журналістській діяльності”. Присутні на місці працівники Головного управління національної поліції не реагували на протиправні дії (кримінальна відповідальність)”, – написав Руслан Оруджев.

Про цей випадок повідомлено правоохоронців, за фактом правопорушення була написана заява.

Як повідомили “Детектору медіа” у Головному управлінні Національної поліції України в Львівській області, наразі правоохоронці перевіряють цей факт.

“13 липня о 16:30 звернувся з заявою у Галицький відділ поліції львів’янин 83 року народження про те, що йому перешкоджали у приміщенні Львівської міської ради. Відомості про ці події внесені в журнал єдиного обліку. За фактом проводиться перевірка”, – розказали у відділі комунікації ГУ Нацполіція у Львівській області.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!