ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

31 серпня – онлайн-зустріч з медіаюристами "Поширення інформації під час воєнного стану"

23.08.2022, 14:43

31 серпня о 10:00 відбудеться четверта онлайн-зустріч з медіаюристами Платформи прав людини.

Під час зустрічі обговорюватимуться питання поширення інформації під час воєнного стану.

Для отримання запрошення на подію необхідно зареєструватися – тут.

Свої запитання можна поставити як заздалегідь, під час реєстрації в гугл-формі, так і в прямому ефірі безпосередньо під час зустрічі. 

На запитання відповідатимуть:

  • Євген Воробйов – медіаюрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що охоплює досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!”
  • Ольга Вдовенко – адвокатеса, експертка з питань доступу до публічної інформації, веде правозахисну діяльність і займається консалтингом неурядових організацій із 2002 року.
  • Людмила Опришко – адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.
  • Олександр Бурмагін – медіаексперт. Понад 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. У грудні 2021 року Олександра призначено Верховною Радою України до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Дедлайн реєстрації на зустріч 29 серпня, 9:00.

Захід організовано в межах проєкту "Свобода вираження поглядів в часи збройного конфлікту", який є спільним проєктом чотирьох організацій: Freedom House Ukraine, Інститут масової інформації (ІМІ), Платформа прав людини та "ZMINA. Центр прав людини".

Liked the article?
Help us be even more cool!