ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

29 вересня – церемонія нагородження переможців конкурсу "Честь Професії"

22.09.2022, 12:30
Фото – Честь Професії
Фото – Честь Професії

29 вересня відбудеться церемонія нагородження переможців ХІІІ конкурсу професійної журналістики "Честь Професії". Про це повідомляється на фейсбук-сторінці конкурсу.

Церемонія нагородження переможців цьогоріч уже втретє пройде в змішаному форматі. Так, 29 вересня відбудеться відеознімання вручення нагород, на яке запрошені лише фіналісти. Співавтори та журналісти, які не зможуть приїхати до Києва, матимуть змогу приєднатися до церемонії через Zoom, щоб бути безпосередніми учасниками заходу, розповіла координаторка конкурсу Наталія Терес.

Усіх охочих запрошують долучатися до перегляду нагородження в онлайн-форматі.

Для того щоб разом з фіналістами в реальному часі дізнатись імена переможців конкурсу, необхідно заповнити реєстраційну анкету. У відповідь на реєстрацію кожен отримає посилання на онлайн-трансляцію церемонії.

Нагадаємо, за перемогу цьогоріч змагається 50 матеріалів-фіналістів у шести основних, двох спеціальних номінаціях та за вісім спецпризів конкурсу. На церемонії також буде оголошено переможців спеціальної номінації від Наглядової ради "За відданість професії за найтяжчих умов".

Liked the article?
Help us be even more cool!