ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

27–28 листопада – п’ятий West Media Forum на тему "Сила спільнот у час пандемії"

17.11.2020, 14:18
Фото - West Media Forum
Фото - West Media Forum

27–28 листопада в онлайн-форматі відбудеться п’ятий West Media Forum на тему “Сила спільнот у час пандемії”.

Участь у форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Детальну програму незабаром опублікують на сайті WMF, а також на сторінці у Facebook.

Перший день форуму, 27 листопада, буде цікавий для медіаменеджерів, головних редакторів, власників ЗМІ, адже йтиметься про читацьку підтримку медіа в Україні та ЄС.

Модераторами зустрічі працюватимуть директор Центру Журналістики KSE Андрій Яніцький та старший партнер Jnomics media Гайгисиз Гелдієв.

Серед спікерів керівники видань “Українська правда”, “Ліга”, “Громадське”, “Слідство.Інфо”, The Ukrainians, RIA Media, а також журналісти з країн ЄС.

Цей захід підготовлено за підтримки Європейського Союзу (European Union in Ukraine). 

Другий день форуму 28 листопада на тему “Медична журналістика: допомогти не можна нашкодити” буде корисний журналістам різного профілю, а особливо тим, хто вже працює чи тільки збирається працювати з темою здоров’я.

Модераторкою працюватиме Альона Романюк, авторка проєкту “По той бік новин”. Для учасників майстер-класи про роботу з різноманітними джерелами проведуть експерти НСЗУ, ДП “Медичні закупівлі України”, Центру економіки охорони здоров’я KSE, а також відомі журналісти, які спеціалізуються на медичній тематиці.

Програма другого дня WMF відбудеться за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Медійна програма в Україні”, що реалізується міжнародною організацією Internews.

Liked the article?
Help us be even more cool!