ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

25 вересня - прем’єра фільму від конкурсу "Честь Професії" в ефірі Суспільного

23.09.2021, 12:00
Фото - фейсбук конкурсу "Честь професії"
Фото - фейсбук конкурсу "Честь професії"

25 вересня о 18:25 в ефірі усіх регіональних телеканалів Суспільного відбудеться прем’єра фільму “Журналістика результату” на основі матеріалів-фіналістів конкурсу професійної журналістики “Честь професії” 2021 року.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці конкурсу.

Повідомляється, що уже другий рік поспіль команда конкурсу “Честь професії” знімає фільм про журналістів, їхню місію та роль у суспільстві. 

Цьогоріч команда конкурсу вирішила створити окремий фільм про журналістику результату і зрозуміти, чи достатньо просто написати матеріал, чи потрібно чекати якогось результату від нього.

“Разом із журналістами ми намагалися збагнути, яка вона дієва журналістика та як створювати такі тексти, щоб вони спонукали до змін та конкретних результатів.Бути журналістом – це вміти не лише майстерно поєднувати слова у речення, а ще й словом вплинути на суспільство, текстом, відео чи аудіо – діяти та отримувати цілком конкретний результат”, - йдеться у повідомленні.

Фільм “Журналістика результату” – це можливість показати українцям, що справжня журналістика “може стати каталізатором багатьох змін у суспільстві, чесно віддзеркалити дійсність і показати, що від цінностей та поглядів, які транслюють журналісти суспільству, залежить багато”.

Як повідомляв ІМІ, 25 травня 2021 року відбулася 12-та церемонія нагородження переможців конкурсу професійної журналістики “Честь професії”, організатором якого є Національна асоціація медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!