ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

25 лютого – пресконференція президента в межах форуму "Україна. Рік 2024"

25 лютого відбудеться Форум "Україна. Рік 2024", який передбачає панельні дискусії, пресконференцію Президента України та військово-політичного керівництва України.

Про це йдеться на сайті президента.

Основні теми: досягнення українських цілей у війні, розвиток Сил оборони й безпеки України, робота українського оборонно-промислового комплексу, забезпечення економічного зростання та інтеграції України до світових ринків, реалізація Української формули миру, гарантії безпеки для України та захист життів наших людей.

Як пише LIGA.net з посиланнями на прессекретаря Президента України Сергія Никифорова, заплановано участь прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука, керівників силових відомств, представників Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості та Міністерства інфраструктури, а також президента Володимира Зеленського і першої леді Олени Зеленської.

"Це буде чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році. Ми будемо говорити про різні аспекти майбутнього України – про майбутнє нашої армії та її розвиток, про запровадження сучасних технологій, про підтримку бізнесу. Також обговорюватимемо питання вступу України до ЄС та НАТО і тему гарантій безпеки", – сказав Никифоров.

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 18:00 22 лютого за посиланням.

Від одного засобу масової інформації може бути акредитовано одного кореспондента, одного оператора, одного фотографа.

Про час і місце проведення заходу буде повідомлено в листі – підтвердженні акредитації.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого 2024 року Президент України Володимир Зеленський закрито зустрічався з журналістами, щоб пояснити, чому він звільнив Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. 

Liked the article?
Help us be even more cool!