ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

24 травня – онлайн-дискусія з медіаюристами про свободу слова в умовах воєнного стану

17.05.2022, 10:12
Фото – Yaghobzadeh Alfred / ABACA / DW
Фото – Yaghobzadeh Alfred / ABACA / DW

24 травня об 11:00 відбудеться перша дискусія в межах серії онлайн-зустрічей з медіаюристами на тему свободи слова під час війни. Захід організовує Платформа прав людини.

На першій зустрічі говоритимуть про особливості роботи медіа та журналістів у районах бойових дій, про рекомендації військових в інформаційній сфері й про відповідальність, яку передбачено законодавством за поширення інформації.

Для отримання запрошення заповніть гугл-форму.

Під час заходу можна буде поставити своє запитання і визначити пріоритетні для розмови й підготовки експертів теми. 

На запитання 24 травня відповідатимуть:

Євген Воробйов – медіаюрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що охоплює досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!” 

Олександр Бурмагін – медіаексперт. Понад 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. В грудні 21-го року Олександра призначено Верховною Радою України до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Людмила Опришко – адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний  досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.

Ольга Вдовенко – адвокатка, експертка з питань доступу до публічної інформації, займається правозахисною діяльністю та консалтингом неурядових організацій із 2002 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!