ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

22 червня – Презентація дослідження стану соціальної реклами. Майбутнє соціальної реклами в Україні

13.06.2018, 09:50

22 червня об 11:00 відбудеться круглий стіл «Презентація дослідження стану соціальної реклами. Майбутнє соціальної реклами в Україні».

На круглому столі відбудеться презентація аналітичного звіту з оцінкою стану законодавчого регулювання та практики використання соціальної реклами в Україні, знайомство з кращими закордонними практиками, дискусія з метою напрацювання рекомендацій в цій сфері.

Спікери: Андрій Скіпальський, голова правління ГО «Життя»; Оксана Романюк, виконавча директорка ГО «Інститут масової інформації»; Вікторія Сюмар, голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформполітики; Артем Біденко, державний секретар Мінінформу; Уляна Фещук, заступниця голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення; Ірина Морозова, директор комунікаційних програм; неприбуткова наукова організація Vital Strategies (США); українські та міжнародні експерти.

Дата та час: 22 червня, 11:00–13:00. Початок реєстрації та кава-пауза: 10:30.

Локація: Укрінформ (зала №2).

Організатори:  ГО «Інститут масової інформації», Центр громадянського представництва «Життя», у партнерстві із Комітетом з питань свободи слова та Міністерством інформаційної політики України.

?   РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА  

 
Liked the article?
Help us be even more cool!