ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

21 вересня – онлайн-зустріч з медіаюристами на тему "Виклики свободі слова під час війни в Україні"

13.09.2022, 11:37
Фото - Платформа прав людини
Фото - Платформа прав людини

21 вересня о 10:00 розпочнеться онлайн-зустріч з медіаюристами на тему “Виклики свободі слова під час війни в Україні”, яку організовує ГО “Платформа прав людини”.

Формат зустрічей – запитання-відповіді. Свої запитання можна поставити заздалегідь – під час реєстрації. Тоді організатори зможуть підготувати більш вичерпну відповідь.

Для отримання запрошення на подію, необхідно зареєструватися тут до 20.09.2022, 9:00

Під час зустрічі на запитання відповідатимуть:

Євген Воробйов – медіаюрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що охоплює досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!”

Микола Гринишак медіаюрист, адвокат. Веде правозахисну діяльність із 2006 року (приватна юридична практика). Понад 15 років успішно надає правову допомогу журналістам та ЗМІ в цивільних, кримінальних та адміністративних справах.

Ольга Вдовенко – адвокатеса, експертка з питань доступу до публічної інформації, веде правозахисну діяльність та займається консалтингом неурядових організацій із 2002 року.

Людмила Опришко – адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.

Олександр Бурмагін – медіаексперт. Понад 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. В грудні 2021 року Верховна Рада України призначила Олександра до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!