ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

20 травня – обговорення "Робота журналіста під час воєнного стану: Як знайти баланс між свободою і безпекою"

19.05.2022, 17:00
Фото – Yaghobzadeh Alfred / ABACA / DW
Фото – Yaghobzadeh Alfred / ABACA / DW

20 травня о 13:00 у Львові відбудеться публічне обговорення “Робота журналіста під час воєнного стану: Як знайти баланс між свободою і безпекою”.

Мета заходу – віднайти найефективніші механізми роботи медіаспільноти під час війни, які б дозволяли журналістам якісно виконувати свою роботу.

Під час заходу учасники зможуть висловити свої рефлексії стосовно поточних регуляцій діяльності журналістів і запропонувати своє бачення балансу між свободою слова та захисту громадян під час воєнного стану. Матеріали обговорення ввійдуть до рекомендацій уряду, парламенту та журналістської спільноти.

До обговорення запрошуються журналісти, які на власному досвіді зіткнулися з різноманітними викликами в роботі через захист критично важливої для оборони України інформації. Розуміння того, що для журналістів є збалансованим обмеженням, а що надмірним, стане першим кроком у побудові дієвих механізмів взаємодії державної влади та медійників під час війни.

Захід відбудеться в медіацентрі “Україна” (пл. Ринок, 32).

Модератор обговорення – керівник медіацентру Андрій Шевченко.

Кількість місць обмежена. Всіх охочих просять зареєструватися до 17:00 19 травня – тут.

По додаткову інформацію звертатися до менеджерки проєктів “Інтерньюз-Україна” Олександри Панової (0992553305, [email protected]).

Захід організовано в межах проєкту “Журналістика під час війни”, що реалізується Аспен Інститутом Київ спільно з Координатором проєктів ОБСЄ в Україні за експертної підтримки “Інтерньюз-Україна”.

Liked the article?
Help us be even more cool!