ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіста не пустили на сесію погоджувальної ради в мерію Одеси

19.09.2018, 12:29
Валерій Болганфото - @bolganv

Охорона Одеської мерії не пустила у вівторок, 18 вересня, редактора видання "ІзбірКом" на засідання погоджувальної ради. Про це повідомляє сайт "ІзбірКом".

Як вказують журналісти, людина, яка назвала себе керівником охорони Одеського муніципалітету Іллею Бригадировим, відмовила головному редактору видання "ІзбірКом" Валерію Болгану в доступі на засідання погоджувальної ради, яка відбувалася напередодні сесії міської ради.

Відмову охоронець аргументував тим, що йде "робоча нарада". У свою чергу журналіст попередив його, що охоронець своїми діями здійснює злочин, передбачений статтею 171 Кримінального кодексу України. Пізніше Валерій Болган викликав поліцію і зміг пройти в мерію.

Також "ІзбірКом" зазначає, що заступник директора департаменту інформації зі зв'язків із громадськістю та начальник відділу з роботи зі ЗМІ Наталя Мальцева запропонувала Валерію Болгану бути присутнім на засіданні без права фото- чи відеофіксації.

Того ж дня під стінами мерії відбувалися мітинги проти забудови схилів, зелених зон та старовинного міського кладовища.

За даними Інституту масової інформації, Одеська область посідає третє місце разом із Дніпропетровською за кількістю порушень прав журналістів в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!