ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

17 вересня - тренінг з Інтернет-активізму та нових медіа

08.09.2011, 02:12
17 вересня Східноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ) у Луганську організовує тренінг з інтернет-активізму та нових медіа. Тривалість заходу – 6 годин.

Точне місце проведення тренінгу буде додатково повідомлено запрошеним учасницям / учасникам. До участі в навчальному заході запрошуються:
- депутати / депутатки місцевих рад Луганської області;
- громадські активісти / активістки й представниці / представники громадських організацій;
- громадсько активні журналістки / журналісти.

Тренер: Віталій Мороз, керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна».

Учасники / учасниці тренінгу ознайомляться з практичними аспектами ефективного проведення адвокасі-кампаній із використанням засобів Інтернет-активізму, навчаться використовувати Інтернет-простір не лише для отримання інформації й спілкування, але й для практичного просування ідей. Також учасниці / учасники зможуть навчитися просувати в Інтернет-просторі свої ідеї, анонси подій, передвиборчі програми тощо.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують учасниць / учасників роздатковими матеріалами та харчуванням. Учасникам / учасницям з-поза Луганська організатори компенсують проїзд за наявності проїзних документів.

Для участі в тренінгу необхідно:
 
- Якісно заповнити заявку та надіслати її до СЦГІ (анкета знаходиться в додатку до цього повідомлення)
- Зареєструватися на сайті й залишити щонайменше 3 змістовних коментарі про діяльність депутатів / депутаток або роботу рад, представлених на сайті.

Кандидатури учасниць / учасників, що не дотримаються даних вимог, розглядатися не будуть. Учасники / учасниці запрошуватимуться на тренінг за результатами конкурсного відбору.

Заявки на участь у тренінгу просимо надсилати на e-maіl zahyst(at)gmaіl.com, факсом (0642) 491 374, надсилати поштою, або приносити особисто за адресою: 30-й квартал 2/14, м. Луганськ, 91005.

Увага! Якщо Вам не вдається відправити заявку на зазначену електронну адресу, скористуйтеся додатковою адресою: oleksandra2302(at)gmail.com. Ваша заявка вважається прийнятою лише тоді, коли на Вашу електронну скриньку надійде лист-підтвердження від СЦГІ.

Останній день подачі заявок – 14 вересня 2011 року, 12:00. Всі заявки, що надійдуть пізніше зазначеного терміну, будуть розглядатися в останню чергу та за наявності вільних місць.

Контактна особа: Олександра Хандрамай (0642) 49 13 74, 050 88 55 890 (ЛИШЕ пн.-пт. з 8:00 до 16:00).
Liked the article?
Help us be even more cool!