ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

15 – 28 серпня пройде студентський Форум «20х20»

26.07.2011, 03:36

15 – 28 серпня для студентів 1-3 курсів вищих навчальних закладів пройде Форум при організації Українського центру реконструкції та розвитку» за підтримки Київської обласної державної адміністрації.

Start-up сезон Всеукраїнського молодіжного форуму «20х20»  присвячений 20-річчю України, і сами цим пояснюється слоган форуму "Україні - 20, нам - по 20! Ми творимо наше майбутнє разом!".

Форум пройде у два етапи у серпні 2011 року.

З 15-го по 21 серпня учасники події відвідають програму «Хед-лайнери соціального руху», спрямовану на активізацію громадської активності, бажання реалізовувати свої творчі та організаційні здібності на користь суспільства. Учасники форуму матимуть змогу відвідати безліч семінарів, які допоможуть обрати для себе напрямок громадської діяльності, дізнатись про молодіжні рухи, волонтерство та фандрайзинг, освіту та стажування за кордоном, політичне життя в Україні
та багато іншого.

22-28 серпня пройде другий етап форуму - «Молоде обличчя бізнесу». Ця програма спрямована на отримання базової інформації щодо вибору конкурентоспроможної бізнес-ідеї,  розробки бізнес-плану, проведення маркетингових досліджень, розробки фінансового плану та можливості впровадження бізнес ідеї та залучення інвесторів.

Всеукраїнський молодіжний форум «20х20» буде проходити під Києвом на свіжому повітрі. Семінари проводитимуться під відкритим небом на карематах, а в разі несподіваної зливи - у тимчасових шатрах. Для учасників форуму, що займуться розробкою власних бізнес та соціальних проектів, для журналістів, а також гостей форуму буде оснащений
Комунікативний центр з 8-10 ноутбуками з наявністю мережі Інтернет. Кожного дня будуть проводитися спортивні заходи та ігри.

Для участі в Форумі необхідно зареєструватись до 7 серпня на офіційній сторінці http://forum20x20.wordpress.com/

По закінченню форуму учасники матимуть змогу пройти атестацію та отримати сертифікати. Найталановитіші та найактивніші отримують  відзнаку від організаторів та заохочувальні подарунки від партнерів проекту.

"Україні - 20, нам - по 20! Ми творимо наше майбутнє разом!"

Liked the article?
Help us be even more cool!