ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

14 жовтня – спільний телеміст “Формула Донбасу” від hromadske, UA:Донбас та Громадське ТБ Донбасу

11.10.2019, 15:45
Фото – Громадське
Фото – Громадське

14 жовтня о 14:30 розпочнеться спільний телеміст “Формула Донбасу”, який організовують hromadske, UA:Донбас та Громадське ТБ Донбасу, повідомляє Громадське

Організатори телемосту хочуть знати, чи чують українці одне одного в дискусії щодо умов закінчення війни на Донбасі. 

Планується об'єднання о 14:30 студії Києва, Слов’янська та Сєвєродонецька, аби поставити одне одному запитання та почути відповіді. Учасниками телемосту будуть політики, чиновники, військові, активісти та звичайні громадяни

Організатори робитимуть прямі включення з маршу в Києві з нагоди Дня захисника України та спілкуватимуться з жителями населених пунктів на Донбасі, а до студій запросимо політиків, що безпосередньо працюють над питаннями окупованих територій.

“У питанні вирішення конфлікту на Донбасі і досі є спекуляції та нерозуміння. Під час телемосту ми хочемо почути думки тих, хто живе біля лінії фронту, а також політиків, що займаються темою Донбасу, – побудувати діалог між людьми, які приймають рішення і які від цих рішень залежать”, – зазначила журналістка hromadske та ведуча Настя Станко. 

Зв’язок із Сєверодонецька забезпечуватиме команда UA:Донбас, ведучий – Максим Бондарєв. “Телеміст – чудова можливість для нашої аудиторії отримати ширший фокус ситуації, почути політиків та відповідальних за зупинення війни чиновників з Києва. Адже наразі в наших ефірах ми розкривали тему врегулювання війни виключно з регіональною прив'язкою”, – прокоментувала проєкт менеджерка департаменту регіонального мовлення UA: Суспільне мовлення Ірина Цибух.

Громадське ТБ Донбасу мовитиме зі студії в Слов’янську. Ведучий – Олексій Мацука, головний редактор видання: “Українському суспільству бракує діалогу. Телеміст – це шанс почути одне одного і знайти спільні рішення вирішення проблеми війни на сході. Телемарафон допоможе в Києві почути живі голоси тих, за кого бореться сьогодні Україна”.

Розпочнеться телеміст о 14:30 на всіх платформах hromadske, а також UA: Донбас та Громадське ТБ Донбасу.

Liked the article?
Help us be even more cool!