ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

13-15 липня - семінар "Медіа та право" - 2011

22.06.2011, 01:03

13-15 липня 2011 року в м. Харкові відбудеться Перший регіональний семінар "Медіа та право" - 2011. Організатори - партнерська програма Колегіуму ім. Теодора Гойсса, Фонду ім. Роберта Боша та Спілки мовного та культурного обміну МітОст та Представництва фонда ім. Гайнріха Бьоля в Україні з українськими партнерами у сфері неформальної демократичної освіти молоді "Майстерня громадської активності".

Протягом трьох днів тренери - експерти в галузі журналістики та права нададуть учасницям / учасникам вичерпну інформацію щодо правових порушень у галузі журналістики, як з цим боротися та уникати, щодо практики застосування Закону України "Про доступ до публічної інформації" та інших законодавчих документів, український та іноземний досвід реформування галузі журналістики та надання раціональних свобод.

До участі у тренінгу запрошуються випускники / випускниці шкіл, журналісти-початківці, студентки / студенти та молоді активісти / активістки віком від 16 до 25 років.

Обов`язковою умовою участі в заході є підготовка (по завершенню) твору-есе на відповідну тематику.

Відбір учасниць / учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Для участі у тренінгу потрібно заповнити та надіслати анкету (додається до цього
оголошення) якнайшвидше, але не пізніше 4 липня 2011 року електронною поштою на адресу Marianaozerova(at)mail.ru, у темі повідомлення обов`язково вказати "Медіа та право".

Розгляд анкет відбуватиметься по мірі надходження. Про результати розгляду всі претенденти / претендентки будуть повідомленні не пізніше 7 липня 2011 року.

Участь у Першому регіональному семінарі "Медіа та право" - 2011 є безкоштовною, всі учасниці / учасники забезпечуються інформаційним матеріалом та сертифікатами про проходження курсу навчання.

За довідками звертайтеся за тел. (093) 143-24-77

Liked the article?
Help us be even more cool!