ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"1+1" заявляє, що нардеп образив журналістку ТСН через запитання про Столярову

09.09.2016, 13:42

Телеканал “1+1” заявляє, що 8 вересня у кулуарах Верховної Ради народний депутат Борислав Береза, який згадується у листуванні видвореної з України екс-продюсерки інтерівського продакшну НІС Марії Столярової, допустив образливі вислови на адресу журналістки ТСН Марії Васильєвої. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу каналу.

Інцидент начебто стався після того, як Марія Васильєва поставила Бориславу Березі декілька запитань щодо його зв’язку і листування з Марією Столяровою.

Телеканал “1+1” заявляє, що обурений образливою поведінкою Борислава Берези і вимагає відповідної реакції від Комітету з депутатської етики. Подібні дії канал вважає ганебними та недостойними політика країни, що намагається жити за європейськими принципами.

Нагадаємо, 8 серпня народні депутати “Народного фронту” провели у сесійній залі Верховної Ради акцію засудження трьох колег-народних депутатів, яких Марія Столярова, екс-продюсерка кампанії НІС, що виробляє програми для “Інтера”, назвала у листуванні “своїми проектами” - Сергія Капліна, Дмитра Добродомова і Борислава Березу.

Водночас нардепи Борислава Береза і Дмитро Добродомов спростовують свою співпрацю із скандальною журналісткою, видвореною з України.

Зокрема, Борислав Береза відкидає інформацію про дружні стосунки із Столяровою. “Не дружба! Я спілкуюсь з багатьма людьми. Я на чай запропоную кому угодно, і вашим редакторам я пропонував”, - запевнив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!