ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

1+1 заявив про переслідування журналістів, які робили сюжети про Ляшка

20.10.2014, 11:19

Телеканал 1+1 заявляє, журналісти телеканалу, які здійснювали розслідування щодо лідера Радикальної партії Олега Ляшка, зазнають переслідувань та агресивного тиску з боку спортивних молодиків, повідомляє ТСН.

“Так, 15 жовтня, кореспондент домовився зустрітись з начебто колишніми бійцями батальйону "Шахтарськ", який спонсорує Олег Ляшко. На зустріч прийшли двоє кремезних чоловіків, які представились бійцями батальйону і обіцяли розповісти про "будні батальйону", - йдеться у повідомленні.

Зніматись у кафе в центрі Києва чоловіки відмовились, аргументувавши тим, що хочуть сховати обличчя у балаклавах, а вони знаходяться у квартирі, і знімальну групу всіма правдами-неправдами намагались затягти у квартиру в старому київському будинку.

“На всі пояснення журналістів, що зйомки мають відбуватись на вулиці, чоловіки відповідали, що хочуть зніматись лише у своїй квартирі. За півгодини суперечок то постійних дзвінків, молодики здійснили останню спробу затягти знімальну групу хоча б до під'їзду будинку, який був оснащений автоматичним замком. Після провалу операції, удавані вояки відмовились від зйомок. Балаклави цих чоловіків весь цей час знаходились у їхньому авто”, - повідомляє ТСН.

Крім того, зазначає ТСН, переслідувань з боку групи спортивних чоловіків зазнала кореспондент, яка готувала розслідування про розкішну квартиру Ляшка у елітній київській новобудові.

“Наступного дня після виходу репортажу біля свого будинку журналіст побачила чоловіка в темних окулярах, який загрозливо крутив в руках собачий поводок, дивлячись на дівчину. Цей чоловік переслідував співробітницю каналу 1+1 в інше місце і не приховував свого місцезнаходження, постійно погрожуючи повідком. Згодом поруч опинився ще один молодик – з засобом для зйомки, а неподалеку стояли ще четверо спортивних хлопців, і всі були в темних окулярах, попри вечірній час”, - повідомляє ТСН.

Liked the article?
Help us be even more cool!