ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

1+1 заявив про нові факти стеження за журналістами проекту «Секретні матеріали»

25.07.2016, 09:47

У суботу, 23 липня, були виявлені нові факти стеження за журналістами проекту «Секретні матеріали», який виходить на каналах групи 1+1 медіа, повідомляє ТСН.

Під офісом редакції зафіксовано два автомобілі, які супроводжують виїзди знімальних груп і постійно знаходяться біля будівлі. Відновлення стеження команда програми пов'язує з розслідуванням компанії з дистрибуції цигарок «Тедіс-Україна». На що вказує низка фактів, зокрма об'єкти спостереження.

«Один із автомобілів стеження - Daewoo Nexia золотистого кольору з номерним знаком АI8579EB – також брав участь у стеженні за журналістами програми у квітні цього року і який тоді ми власними силами блокували під нашим офісом», – розповів Олександр Дубінський, шеф-редактор проекту.

«Керівництво 1+1 медіа занепокоєне відсутністю дій з боку правоохоронних органів. Жодна заява, подана редакцією за попередніми переслідуваннями, досі не була розслідувана. Ми звертаємось до відповідних органів з вимогою взяти на контроль новий випадок і провести розслідування належним чином. А також взяти до уваги, що за останній період почастішали випадки переслідування, погроз та фізичної розправи над журналістами. Зокрема, в середу, 20 липня, в Києві був убитий відмий журналіст Павло Шеремет, за яким також проводилось зовнішнє стеження», – заявив телеканал.
 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!