ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"1+1 медіа" скоротив співробітників розважальних інтернет-проектів

15.01.2019, 15:13

З нового року в групі “1+1 медіа” відбулися скорочення співробітників, які працювали в управлінні розважальних інтернет-проектів (сайти розважальних телеканалів групи). Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу “1+1 медіа”.

Як повідомили в прес-службі, наприкінці 2018 року в управлінні розважальних інтернет-проектів “1+1 медіа” була проведена реструктуризація відповідно до стратегії виходу в прибуток до 2021 року. “Зокрема, було прийнято рішення оптимізувати діяльність проектів з низькою рентабельністю. У зв’язку з цим в компанії відбувся перегляд робочих процесів та кадрові зміни”, – пояснили в прес-службі.

Скороченню підлягали шестеро співробітників. Їм запропонували першочергове право подання на будь-яку іншу відкриту вакансію в компанії, зауважили в прес-службі. Ті, хто не зміг продовжити роботу в інших проектах і посадах всередині медіахолдингу, пішли з компанії за згодою сторін.

“З боку “1+1 медіа” як роботодавця було дотримано норми трудового законодавства, виплачені всі компенсації та відпускні. За наявності вакантних посад або відкритих нових проектів будемо раді до повторної співпраці”, – наголосили в прес-службі групи.

За даними джерел “Детектора медіа”, група скоротила співробітників, які працювали на сайтах нішевих розважальних каналів: частину інтернет-журналістів і smm-ників, дизайнерів і розробників.

З нового року припинив оновлюватися розділ “Новини” сайту телеканалу “2+2” (оновлюється лише телепрограма) і сторінка цього каналу на Facebook.

Liked the article?
Help us be even more cool!