ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Номер телефону Цукерберга потрапив у мережу через витік даних з Facebook

05.04.2021, 10:01
Фото - Getty Images/J.Sullivan/DW
Фото - Getty Images/J.Sullivan/DW

Хакери злили особисті дані понад 500 мільйонів користувачів Facebook, серед них - номер мобільного телефону засновника й керівника Facebook Марка Цукерберга.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на Business Insider.

Також серед "злитих" даних про Цукерберга - його місце перебування, дані про шлюб та ID у Facebook. Крім того, до рук хакерів потрапила особиста інформація про співзасновників соцмережі Кріса Г'юса та Дастіна Московітца. Загалом же там - дані 533 мільйонів користувачів.

У неділю на запит видання Insider у Facebook повідомили, що йдеться про злам соцмережі у 2019 році й що прогалили у системі вже відправлені у серпні 2019 року. Втім, злита особиста інформація доступна у відкритому доступі на хакерському форумі. А отже, може бути доступною для будь-кого.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2018 року навколо Facebook спалахнув скандал через потрапляння особистих даних мільйонів користувачів у розпорядження британської компанії Cambridge Analytica. Facebook визнала, що Cambridge Analytica несанкціоновано отримала особисті дані десятків мільйонів Facebook-користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!