ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні журналіст заявив у поліцію про побиття

03.02.2020, 10:32
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Херсонська поліція з’ясовує обставини конфлікту, під час якого забої обличчя дістав редактор одного з херсонських засобів масової інформації. Про це повідомляється на сайті Нацполіції Херсонської області.

Згідно з інформацією, 1 лютого до поліції зателефонував житель обласного центру та повідомив, що його побив знайомий. 

Як повідомив начальник підрозділу Дмитро Шульгін, поліцейські попередньо встановили, що заявник на вулиці зустрів давнього знайомого. Під час спілкування  між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Унаслідок заявник дістав забої обличчя та звернувся до поліції. 

У відділенні поліції черговий одразу викликав карету швидкої допомоги, яка доставила заявника в медзаклад на обстеження.

Інформацію про подію зареєстровано в журналі єдиного обліку. Наразі встановлюються свідки конфлікту та з’ясовуються всі обставини події. Після перевірки слідчі дадуть правову кваліфікацію події. 

За інформацією представника ІМІ в Херсонській області, конфлікт стався між редактором місцевої газети “Херсонський вісник new” Генадієм Шелестенком та фотографом Віктором Братаном.

Геннадій Шелестенко пов’язує напад на себе зі своєю журналістською діяльністю. 

“На мене напав помічник депутата Олега Романюка Віктор Братан. Я нещодавно публікував матеріал про знесення незаконної будівлі депутата і вважаю цей напад пов’язаним із цією публікацією”, – повідомив він представнику ІМІ.

Наразі журналіст перебуває в лікарні.

Як повідомив у коментарі Віктор Братан, конфлікт стався, але жодного стосунку до журналістської діяльності ця бійка не має і є суто побутовим конфліктом на ґрунті особистих образ.

Як зазначає представник ІМІ, Віктора Братана немає в переліку помічників депутата Херсонської міської ради Олега Романюка.

Liked the article?
Help us be even more cool!